Het herroepingsrecht
Je hebt het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kun je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kun je het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heb je meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kan gonnebertje daarvoor kosten in rekening brengen. 

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je, of een door jou aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als je in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden hebt besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je het laatste product of onderdeel hebt ontvangen. 

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht stuur je een mail naar 
info@gonnebertje.nl met vermelding van je naam, adres- en bestelgegevens. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de mail dien je de producten te retourneren, gelieve zoveel als mogelijk in de originele verpakking. 


Terugbetaling
In geval van een herroeping ontvang je alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, retour. Bij herroeping van met korting aangeschafte producten zal het aankoopbedrag geretourneerd worden met doorberekening van de korting. 

Je draagt zelf de kosten voor de retourzending. Deze kosten
bedragen maximaal € 6,95.


Uitsluiting herroepingsrecht
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor zakelijke klanten.

© 2016 - 2022 gonnebertje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel