Navigatie

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van gonnebertje. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacybeleid te accepteren.

Persoonsgegevens
Wanneer je een aankoop doet via www.gonnebertje.nl wordt gevraagd naar je persoonsgegevens, zoals je voor- en achternaam en je (mail)adres. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt om je aankoop te kunnen afhandelen. Je persoonsgegevens worden niet gedeeld met derden, tenzij je daar van tevoren toestemming voor hebt gegeven. Het is te allen tijde mogelijk je persoonsgevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Neem hiervoor contact op via info@gonnebertje.nl. 

gonnebertje maakt gebruik van de webshopsoftware van mijnwebwinkel. Via een software met beveiligde SSL-verbinding worden jouw persoonsgegevens bewaart. Alleen gonnebertje en mijnwebwinkel hebben hiertoe toegang. Mijnwebwinkel slaat overige gegvens zoals IP-adressen, locatiegegevens, internetbrowser en apparaattype op voor statistische doeleinden. Zo kan gonnebertje dit overzichtelijk inzien via Google Analytics om de webwinkel en het aanbod te verbeteren.


Communicatie
Wanneer je een mail stuurt naar info@gonnebertje, is het mogelijk dat je bericht wordt bewaard. Indien nodig wordt gevraagd naar relevante persoonlijke gegevens, zodat je vraag en/of verzoek verwerkt kan worden. 


Cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit van bepaalde pagina's van de website te optimaliseren. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de computer van de bezoeker worden geplaatst, waaarin informatie wordt opgeslagen. gonnebertje gebruikt deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.


Doeleinden
gonnebertje verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij je daar van tevoren uw toestemming voor hebt verleend.


Veranderingen
Het privacybeleid van gonnebertje is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze website, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig dit privacybeleid te raadplegen.


Vragen en feedback
Heb je vragen over het privacybeleid van gonnebertje? Of wil je je persoonsgegevens inzien of wijzigen? Neem dan contact op:

GONNEBERTJE
t.a.v. Roxanne van den Bosch

Adriaan Roggestraat 3
1507 BE Zaandam

info@gonnebertje.nl

Vind je dat gonnebertje niet goed omgaat met je persoonsgegevens, dan heb je altijd de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kun je hier doen.

© 2016 - 2019 gonnebertje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.