Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van gonnebertje. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacybeleid te accepteren.

Persoonsgegevens
Wanneer je een aankoop doet via www.gonnebertje.nl wordt gevraagd naar je persoonsgegevens, zoals je voor- en achternaam en je (mail)adres. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt om je aankoop te kunnen afhandelen. Je persoonsgegevens worden niet gedeeld met derden, tenzij je daar van tevoren toestemming voor hebt gegeven. Het is te allen tijde mogelijk je persoonsgevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Neem hiervoor contact op via info@gonnebertje.nl. 

gonnebertje maakt gebruik van de webshopsoftware van mijnwebwinkel. Via een software met beveiligde SSL-verbinding worden jouw persoonsgegevens bewaart. Alleen gonnebertje en mijnwebwinkel hebben hiertoe toegang. Mijnwebwinkel slaat overige gegvens zoals IP-adressen, locatiegegevens, internetbrowser en apparaattype op voor statistische doeleinden. Zo kan gonnebertje dit overzichtelijk inzien via Google Analytics om de webwinkel en het aanbod te verbeteren.


Communicatie
Wanneer je een mail stuurt naar info@gonnebertje, is het mogelijk dat je bericht wordt bewaard. Indien nodig wordt gevraagd naar relevante persoonlijke gegevens, zodat je vraag en/of verzoek verwerkt kan worden. 


Cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit van bepaalde pagina's van de website te optimaliseren. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de computer van de bezoeker worden geplaatst, waaarin informatie wordt opgeslagen. gonnebertje gebruikt deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.


Doeleinden
gonnebertje verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij je daar van tevoren uw toestemming voor hebt verleend.


Veranderingen
Het privacybeleid van gonnebertje is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze website, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig dit privacybeleid te raadplegen.


Vragen en feedback
Heb je vragen over het privacybeleid van gonnebertje? Of wil je je persoonsgegevens inzien of wijzigen? Neem dan contact op:

GONNEBERTJE
t.a.v. Roxanne van den Bosch

Adriaan Roggestraat 3
1507 BE Zaandam

info@gonnebertje.nl

Vind je dat gonnebertje niet goed omgaat met je persoonsgegevens, dan heb je altijd de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kun je hier doen.

© 2016 - 2020 gonnebertje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel